Turbot/Rèmol amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Una vegada netejat el peix, el salarem i reservarem.
Farem un sofregit de ceba a foc lent, deixant que quedi una mica caramelitzada, afegint el vermut.
Ho triturarem amb la batidora, juntament amb un raget de brou, les ametlles i avellanes, i els alls escalivats.
Ho posarem a la cassola, i hi afegirem el turbot -prèviament passat per la paella enfarinat-, deixant que bulli uns cinc minuts.
Afegirem brou amb una culleradeta de maizena per espessir, i les gambes o llagostins, i ho deixarem que bulli a foc lent, cinc minuts més. S'hi poden afegir patates, que aleshores les bullirem amb poca aigua, una mica abans de tirar-les a la cassola, amb el seu suc, i tallades a rodanxes.

45min

Notes

Es serveix calent.
Podem decorar-ho amb verduretes del temps, prèviament passades per la graella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se