Raviolis con jamón,zanahorias y judías

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

pelapatates,escorridora

Elaboració

Pela la pastanaga, tallala en làmines amb el pelapatates i escàldales a l'aigua bullint salada durant 1 minut, escorreles i refresqueles en aigua freda. Neteja les vaixoques, fes-ho a trocets i coules també cinc minuts. Talla el pernil en daus.
Cou els raviolis en aigua bullint salda fins que estiguin al dente i els escorres
Calenta una mica d'oli en una paella, afageix les verdures i el pernil i els raviolis i deixa que agafi sabor tot junt durant uns minuts.
Reparteix els raviolís en plats i, abans deservir, psa-hi julivert picat.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se