Raviolis con jamón,zanahorias y judías

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 450 g de raviolís
  • 100 g de pernil cuit
  • 1 pastnaga
  • 120 g de vaixoques
  • Julivert picat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

pelapatates,escorridora

Elaboració

Pela la pastanaga, tallala en làmines amb el pelapatates i escàldales a l'aigua bullint salada durant 1 minut, escorreles i refresqueles en aigua freda. Neteja les vaixoques, fes-ho a trocets i coules també cinc minuts. Talla el pernil en daus.
Cou els raviolis en aigua bullint salda fins que estiguin al dente i els escorres
Calenta una mica d'oli en una paella, afageix les verdures i el pernil i els raviolis i deixa que agafi sabor tot junt durant uns minuts.
Reparteix els raviolís en plats i, abans deservir, psa-hi julivert picat.

10min


Recepta de cuina de Raviolis con jamón,zanahorias y judías

Raviolis amb pernil
per Misericòrdia LLurba

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Barreja les verdures i la pasta freda ,ho pots arreglar amb oli i vinagre


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!