Raviolis a la crema de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de raviolis
  • 600 grams de gírgoles naturals
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mantega
  • Salsa de soja
  • Nata líquida per muntar
  • Una ceba tendra picolada
  • Conyac
  • Un cullerot de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Un ramet de porradell ben picolat

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament en un cassó amb: aigua,sal i una mica de mantega, bullim els raviolis i quan són cuits al "dente",els escorrem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles tallades a juliana gruixuda salpebrades i les reservem. Tot seguit, agafem la meitat de gírgoles i amb l'ajud d'un ganivet les picolem ben picolades i les reservem.
Seguidament, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba tendra picolada i la resta de gírgoles. Tot seguit afegim el conyac, ho flamegem i deixem reduir.
A continuació, afegim: el brou, un got de nata líquida, i un raig de salsa de soja.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i sense colar ho fiquem en el wok a foc baix.
Seguidament afegim els raviolis, corregim de sal ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata ben espolsat amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: