Raviolis amb samfaina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de raviolis
- Quatre cullerots de la meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Una mica de mantega
4 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rodona de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els raviolis fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, un cop feta la picolem amb l'ajud d'un ganivet i la fiquem en el wok.
Seguidament afegim els raviolis, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem a la safata de porcellana per servir-ho a taula.
40min
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


