Raviolis amb xixorrites, i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams, de raviolis
- 300 grams, de barreja de bolets
- 300 grams, de xixorrites
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Una fulla de llorer
- Tomàquet fregit
- Un got de ví blanc
- Orenga,( orégano)
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem: aigua, sal i una mica de mantega, en el foc. Quan l'aigua ja bull, afegim els raviolis, i deixem que coguin, fins que estiguin " al dente". Seguidament, els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls laminats, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim: els bolets ben picolats, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és mig cuit, corregim de sal, i ho espolsem amb orenga.Tot seguit, afegim els raviolis, ben escorreguts, els hi donem unes voltes perqué quedi tot ben barrejat, i deixem core tot plegat uns cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes:
Cuina amb xixorrites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
757 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...