Raviolis amb xixorrites, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de raviolis
  • 300 grams, de barreja de bolets
  • 300 grams, de xixorrites
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Una fulla de llorer
  • Tomàquet fregit
  • Un got de ví blanc
  • Orenga,( orégano)
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, laminats

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem: aigua, sal i una mica de mantega, en el foc. Quan l'aigua ja bull, afegim els raviolis, i deixem que coguin, fins que estiguin " al dente". Seguidament, els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls laminats, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim: els bolets ben picolats, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és mig cuit, corregim de sal, i ho espolsem amb orenga.Tot seguit, afegim els raviolis, ben escorreguts, els hi donem unes voltes perqué quedi tot ben barrejat, i deixem core tot plegat uns cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!