Pastis en olla exprés

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En un bol fiquem els ous i el sucre i ho barregem bé. A continuació fiquem l’oli de gira-sol, llevat, la farina, i la vainilla. Ho tornem a barrejar bé.
Engrassem una olla exprés amb mantega i una mica de farina, tanquem l’olla i la deixem a foc molt lent uns 30 o 35 minuts.
Quan el traiem podem decorar-lo amb xocolata o amb confitura i coco ratllat o ametlla aixó pot anar al gust.

30min

Notes

sobretot que el foc estigui molt lent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se