Pomes al Farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es renten les pomes sense pela, fem alguna talle't a la pell per que no se'ls arruguí la pell. Buidem las pomes sense que es fure-di el cul. Farcim las pomes ambla barreiga de avellanes sucre melmelada o mantega.
Posem les pomes a una plata d'anar al forn,hi-tirem l'aigua pel damunt, i ho posem al for per que es coguin duran 20 minuts.

35min

Notes

Les servim en un bol baix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se