Sarsuela de rap

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obrir les cloïsses al vapor amb un raig de vi blanc.
En una paella amb oli fregir els talls de rap prèviament salats i enfarinats, quan estan cuits posar-los en una cassola, en el mateix oli fregir les anelles de calamar també enfarinades i amb un got de vi blanc.
Les gambes també les passo per la paella abans de posar-les a la cassola.
A part fer el sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
Colar el sofregit en un xinés i posar-ho tot a la cassola.
Afegir-hi el caldo, l'all i julivert i que faci xup-xup a foc lent més o menys 1/4 d'hora. (si el suc és molt clar afegir una mica de farina) i rectificar de sal.

Notes

Es pot afegir escamarlans, musclos o lluç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se