Ous gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

- Cassoletes de fang

Elaboració

Farem els ous dusos, els deixarem refredar, els pelarem i els partiem per la meitat.
Escalfarem el forn a 180ºC.
Posarem dues meitats d’ou dur en cada cassoleta de fang.(individuals)
En un cassó posarem la nata, una cullerada petita de mantega, sal i el formatge ratllat fins que el formatge sigui fos ( no ha de bullir).
Cubrirem els ous amb la crema de nata i formatge i els posarem al forn a gratinar.
Quan la crema sigui gratinada, espolsarem pebre vermell per sobre i una mica de julivert.
Servir calent.

30min

Notes

Per sucar-hi pa !


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se