Ous gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 got de nata de cuinar
  • 50gr de formatge ratllat ( per gratinar)
  • mantega
  • pebre vermell
  • julivert
  • sal

4 racions

Utensilis

- Cassoletes de fang

Elaboració

Farem els ous dusos, els deixarem refredar, els pelarem i els partiem per la meitat.
Escalfarem el forn a 180ºC.
Posarem dues meitats d’ou dur en cada cassoleta de fang.(individuals)
En un cassó posarem la nata, una cullerada petita de mantega, sal i el formatge ratllat fins que el formatge sigui fos ( no ha de bullir).
Cubrirem els ous amb la crema de nata i formatge i els posarem al forn a gratinar.
Quan la crema sigui gratinada, espolsarem pebre vermell per sobre i una mica de julivert.
Servir calent.

30min

Notes

Per sucar-hi pa !


Recepta de cuina de Ous gratinats

Resultat final
per Mercè Montardit

Recepta de cuina de Ous gratinats

Un primer pla.
per Mercè Montardit

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



6 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Mercè!
M'agradat molt el teu bloc de tapes, l'he inclòs en el meu (deplatenplat.blogspot.com)
Una abraçada!
Eduard.
Quim Lleonart diu:
Amiga Merçe, quan et refereixes a el bloc del Quim, no sé a que et refereixes, ni a hon està escrit. Quim.
Mercè Montardit diu:
Hola Quim! vaig llegir al forum que responies a la Sra. Núria Pitarch, oferint-li que visités el teu blog per tal de recercar unes receptes. Vaig pensar que tenies un blog ( a part del de receptes.cat). Va ser una confusió. Entenc que et referies a aquest web. Salutacions
Mercè Montardit diu:
Hola Eduard!
m'alegra que t'hagi agradat el blog,farè una ullada al teu. Una salutació, Mercè
Pepi Faure Julián diu:
Hola Mercè, m'ha fet gràcia al veure aquesta recepta dels Ous Gratinats, perquè s'assembla moltíssim a una que feiem a casa... la diferència està en que a dins de la salsa de nata i formatge..., jo hi feia una beixamel, hi posava unes quantes gambetes... i tampoc hi posava el pebre vermell i el julivert...
Mercè Montardit diu:
Hola Pepi! em sembla molt bona idea aixo de les gambetes. ho porvare la propera vegada.
Una salutació


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!