Ous gratinats
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 1 got de nata de cuinar
- 50gr de formatge ratllat ( per gratinar)
- mantega
- pebre vermell
- julivert
- sal
4 racions
Utensilis
- Cassoletes de fang
Elaboració
Farem els ous dusos, els deixarem refredar, els pelarem i els partiem per la meitat.
Escalfarem el forn a 180ºC.
Posarem dues meitats d’ou dur en cada cassoleta de fang.(individuals)
En un cassó posarem la nata, una cullerada petita de mantega, sal i el formatge ratllat fins que el formatge sigui fos ( no ha de bullir).
Cubrirem els ous amb la crema de nata i formatge i els posarem al forn a gratinar.
Quan la crema sigui gratinada, espolsarem pebre vermell per sobre i una mica de julivert.
Servir calent.
30min
Notes
Per sucar-hi pa !
Etiquetes: Ous forn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.