Mousse de torró

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Per començar cal fer una pasta, el més homogènia possible, amb el torró, 100 grs de nata sensa muntar i el vi dolç. A continuació cal barrejar la pasta feta anteriorment i els 300 grs de nata restants, muntats.
A part muntarem les clares d´ou a punt de neu i quan gairebé estiguin al punt els hi afegirem la farina d´arròs (o bé moresc).
Seguidament barrejarem les clares muntades amb la pasta de torró que hem elaborat en primer lloc. Cal anar amb molt de compte i fer-ho de manera delicada per tal que no perdi volum i la massa s´abaixi.
Finalment ho posarem al congelador. Es pot treure unes dues hores abans del seu consum posant-ho a la nevera per que tingui la consistència/paladar de mousse.

30min

Notes

És millor congelar-ho ja que si es deixa a la nevera masses hores una part del mousse el liqua al fons del recipient. És bo igual però no queda tant ben presentat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se