Paella de fetge de bou

És un plat que dona molta energia, un menjar de valent. Original d'Alboraia de l'Horta. País valencià.

Categoria:
Típica de: Espanya → País Valencià
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cullera de fusta i paleta paellera.

Elaboració

Sofregir molt bé, el fetge, el rellomello i la lleterola, que ja estaran tallats a trossets i salats. Ara sofregir l'endívia i la tomaca; afegir el pebre roig.
Es dona a tot açò unes voltetes en la paella fins que l'endívia estiga blaneta, a continuació es posa l'aigua i es deixa bullir un poc (10 min.).
Posar els cigrons (si estan bullits, millor) i després l'arròs, el temps de coguda es de 15 a 20 min. els primers 7 -8 min. a foc fort i la resta a foc lent.
Quan l'arròs estiga sequet, ja estarà fet.

1h

Notes

Es serveix igual que una paella normal i pot esser aconpanyat d'una manida de carxofes crues pelades i tallades a rodanxes amb oli,sal i pebre roig dolç i picant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se