Púding de pa sec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poses la llet i el sucre a escalfar, quan sigui una mica calent afegir el pa i deixar estobar una estona. Amb el mini pimer triturar el pa perquè quedi tot ben barrejat. Després afegir els ous, un a un. Posar un pols de sucre avainillat per donar més bon gust.
Posar la barreja al motlle i tirar-hi les llàgrimes de xocolata.
*envers de xocolata i sucre avainillat, podriem tirar-hi una mica de coco...
El posem al forn (bany Maria) durant 45 minuts a 180°.
I a llepar-se els dits!!
Aquesta recepta es pot fer perfectament a la thermomix. Molt ràpid i de fàcil netejar.

45min

Notes

Podem acompanyar-la amb una crema anglesa. Però a vegades no pots esperar a fer-la que ja te l'has menjat ;)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se