Crema de bròquil i carbassó

Ingredients

  • 1 Porro
  • 1 Carbassó
  • 6 o 8 Arbrets de bròquil
  • Pebre negre mòlt
  • Dos "formatgets" tipus El Caserio, la Vaca que riu,...
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Oli d'oliva verge extra
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem el porro i el carbassó.
Els trossegem i reservem.
Sofregim el porro amb una mica d'oli en una olla o cassó.
Salpebrem una mica el bròquil i l'incorporem a l'olla o cassó.
Deixem seguir la cocció.
Finalment, hi afegim el carbassó .
Ho deixem coure tot fins que quedi tou.
Hi afegim aigua just per cobrir-ho.
Deixem que bulli uns 15 minuts.
Ho triturem fins obtenir una textura cremosa.
Hi posem els "formatgets" i una cullerada d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Crema de bròquil i carbassó
Crema de bròquil i carbassó a mig fer.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Crema de bròquil i carbassó
Crema de bròquil i carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: