Crema de bròquil i carbassó
Ingredients
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- 6 o 8 Arbrets de bròquil
- Pebre negre mòlt
- Dos "formatgets" tipus El Caserio, la Vaca que riu,...
- Sal
- Oli d'oliva
- Oli d'oliva verge extra
- Aigua
2 racions
Elaboració
Rentem el porro i el carbassó.
Els trossegem i reservem.
Sofregim el porro amb una mica d'oli en una olla o cassó.
Salpebrem una mica el bròquil i l'incorporem a l'olla o cassó.
Deixem seguir la cocció.
Finalment, hi afegim el carbassó .
Ho deixem coure tot fins que quedi tou.
Hi afegim aigua just per cobrir-ho.
Deixem que bulli uns 15 minuts.
Ho triturem fins obtenir una textura cremosa.
Hi posem els "formatgets" i una cullerada d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.
30min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2553 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies