Coc ràpid amb pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres ous
  • Un iogurt natural
  • Tres mesures de farina
  • Una mesura i mitja de sucre
  • Una mesura d'oli d'oliva
  • Un sobre de llevat en pols
  • Ratlladura de la pell d'una llimona
  • Sucre en pols
  • 100 grams de pinyons
  • Mantega

6 racions

Utensilis

Un motlle rectangular de paper d'alumini fondo
Una safata de cartró amb blonda
Una batedora elèctrica
Un atuell de plàstic fondo
Un cassó mitjà
Un envàs de iogurt buit per fer servir com a mesura
Un ratllador
Un colador fi

Elaboració

Primerament, agafem el motlle d'alumini, l'engreixem amb una mica de mantega, l'espolsem amb farina i el reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem els pinyons tres minuts, els escorrem i els reservem.
Seguidament, agafem el iogurt, els ous esclatats, el sucre, el llevat en pols, l'oli d'oliva i la farina, i tot seguit passem la batedora elèctrica fins aconseguir una pasta fina i homogènia.
A continuació, afegim la ratlladura de llimona i els pinyons, els hi afegim i ho remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit ho repartim en el motlle d'alumini, i abans d'enfornar-ho, ho espolsem amb força sucre pel damunt, perquè quan ja estigui cuit, es faci una capa cruixent.
Tot seguit, ho enfornem a 180º durant 30 minuts, i passat aquest temps ho punxem amb un escuradents, i si surt net, voldrà dir que ja està cuit, i ja el podem retirar del forn i deixar-lo refredar.
Ja per acabar, amb l'ajuda d'un colador fi, l'espolsem amb el sucre en pols pel damunt, el posem a la safata de cartró amb blonda, i ja el tenim llest per servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquest és un pastis que fem a casa meva per acompanyar-nos, quan prenem el cafè.


Recepta de cuina de Coc ràpid amb pinyons
Coc ràpid amb pinyons
per Quim Lleonart

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: