Magdalenes d'aranja

Ingredients

  • Mitja toronja de fer suc, en pell i tot (aixo si, le heu de rentar be al raig del aigua i en sabó)
  • 4 ous
  • 200 gr de sucre
  • 200 gr de oli de girasol
  • 200 gr de farina
  • 1 sobre de llevadura química (Royal)
  • 1 pesic de sal
  • Sucre per posar al demunt.

Utensilis

Forn
Batedora
Papers especials de magdalena

Elaboració

Triturem l'aranja en un aparell potent tipu Thermomix, Turmix o similar.
Al mateix bol afegim els ous i el sucre lo batem 3 minuts a 37º i 3 minuts sense temperatura, si el batedor no te opció de temperatura lo batrem 6 minuts a temperatura ambient, ha de quedat muntat, que agafe molt d'aire.
Després posem el oli i lo batem lo just per incorporar-ho uns segons momes.
Posem la farina mezclada en la llevadura i lo barreixem també lo minim uns segons serà suficient.Reposar una mica.
Escalfem lo forn a 250º, quant estige calent les posarem al damunt un polsim de sucre i les enfornarem, als 3 minuts baixen la temperatura del forn a 220º i les temin uns 15 18 minuts (cada forn te el seu truquillo) han de quedar dauradetes.

40min

Per


Recepta de cuina de Magdalenes d'aranja
per Charo

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Avui fa mal temps , passarem la tarda a casa sense anar enlloc. Ja se que farem aquesta tarda. Magdalenes d´aquestes, serà una bona manera de passar l´estona. Molt guapa aquesta recepte.
Josuè O'Donell diu:
Jordi afageix una foto de les teves magdalenes a la recepta!
Sara Redón diu:
LES PROVARE DE FER AMIGA MEUA DEL FACEBOOK, JA TE DIRE... BESES !!
Sara Redón diu:
ja estan al forn... an crescut bastant i se toquen unes a les altres pero fan bona pinta !!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: