Magdalenes casolanes amb llavors de xoco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ou L
  • 140 farina rebosteria amb llevat
  • 7gr. de llevat (si la farina no en portes)
  • Sal
  • 100 de sucre + 2gr de vainillat
  • 70 de llet
  • 50 d’oli suau
  • 45 llavors de xoco, panses etc…

Elaboració

En un bol posa l’ou i els sucres, i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho. Ara posa la llet i l’oli i practica la mateixa operació. Tot seguit posa un colador al bol i posa-li la farina amb llevat, la sal i les llavors o el que posis. Torna a remenar fins integra-ho. Tot i que reservat algunes llavors per posar per sobre abans de posar-ho al forn.
Forn: 190º 15/16m. a dalt i a baix. Posa-ho una reixa mes avall del mig.

40min

Notes

Si vols fer dotze posa el doble d'ingredients. Aquesta recepta es de mida normal bàsica. També podeu canviar l'oli i la llet x 100 de nata líquida i 20 de mantega fosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3511 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Quim Lleonart. Merci per totes les teves valoracions.
Amàlia Miralles Lleti diu:
Es pot fer amb beguda vegetal?
Amàlia Miralles Lleti diu:
Es pot fer amb beguda vegetal?
Rosa Fabré diu:
Hola Amàlia: Si, en lloc de la llet.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: