Calamar anellat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 calamar mitjà per persona
  • 1 ou
  • farina de blat
  • 1 culleradeta de llevat
  • pa per fer un entrepà
  • 1 tomacó
  • oli i sal

1 racions

Elaboració

Prepararem el pa amb tomàquet com sempre.
Tallarem el calamar ja net tal com es veu a la fotografia: Posem un ganivet pel mig i el tallem a tires per la part de sobre. La de sota ha de quedar sencera.
I l'arrebossarem per fer-lo a la romana: ou batut i passat per la farina barrejada amb el llevat. I el fregim.
Jo tinc una manera d'enfarinar que queda molt bé: poso la farina en un bol que es pot tapar i el sacso. Així queda molt ben arrebossat.
Se serveix posant el calamar en forma d'anella.

15min

Notes

És un entrepà ideal per a veure un partit de futbol. Aquest entrepà és típic a Madrid (amb la llicència del pa amb tomàquet que és molt nostre). Servit amb una cervesa molt fresca seria bo pel Real Madrid/Barça. De pas fer un petit homenatge a Damm pel seu anunci que és 100% essència catalana.


Recepta de cuina de Calamar anellat
Emplatat
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Calamar anellat
Tècnica de tallat
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Nani, sempre fas unes receptes molt originals. Aquesta ho és. A mi m'encanta l'anunci de Damm
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Per receptes bones i treballades les que fas tu.
Jo intento posar un toc diferent.
L'anunci de la Damm m'emociona i me'l miro cada cop que l'enganxo.
Una salutació gastronòmica!
Nani Nolla diu:
Ah, i sóc "periquita" per tradició familiar. Però estic contenta quan guanya el Barça.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: