Truita de carbassó
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un carbassó tallat a rodelles fines
- Tres ous batuts
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim el carbassó, amb un pessic de sal.
Quan és fregit, escorrem l'oli sobrant, i ho posem en un bol, juntament amb els ous batuts.
En una paella, amb oli d'oliva, aboquem la barreja de carbassó i l'ou, i fem una truita rodona.
Quan és cuita, ja la podrem servir a taula.
Aquesta truita pot ser per dues persones.
40min
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.