Guisat encestral de Castellfullit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre tallat a trossos regulars
  • Mig quilo de carn magra de porc, tallada a trossos regulars
  • Sis pams de llonganissa amb pebre (botifarra crúa)
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats, aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'àpi
  • Tres tomàquets picolats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Ví blanc
  • Brou de carn, o aigua

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la llonganissa, el pollastre, i la carn magra, salpebrats. Seguidament, afegim: la ceba, l'àpi, el tomàquet, i els alls.
A continuació, afegim un raig de ví blanc, i deixem que redueixí.
Tot seguit, afegim brou o aigua, que cobreixi les carns, i deixem que cogui, fins que les carns, són cuites. Corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula, acompanyat d'un bon pa de pagès.

1h 10min

Notes

Aquest guisat, el feien sobretot quan pujaven a Castellfullit, en èpoques de fred.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: