Macarrons amb tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Tres alls láminats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dues llaunes de tonyina amb oli, ( de mida mitjana )
  • Ví blanc
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

En una cassola, amb oli d'oliva fregim : la ceba, els alls i el llorer. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de ví blanc, i deixem que cogui tot plegat. A continuació afegim la tonyina ben esmicolada, i corregim de sal.
A part bullim els macarrons amb : aigua, sal, i un raig d'oli d'oliva. Quan els macarrons són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la salsa de la tonyina.
Hi donem unes voltes, i ho deixem coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, acompanyats de formatge ratllat.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4091 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: