Pastís de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4oo grams de salmó fumat en fulles.
  • 3 llaunes de tonyina petites.
  • 6 cullerades soperes de maionesa.
  • 6 cogombrets petits en vinagreta.
  • 3 ous durs.
  • 5 brioix

6 racions

Utensilis

Motlle de plumb-cake
Turmix o batedora

Elaboració

Es folra un motlle dels de fer plumb-cake, amb les fulles de salmó fumat, per tots costats, i el fons, i deixant que penji un troç per tot el voltant del motlle.
Es talla el briox a llesques fines, no important si es trenquen.
La resta d'ingredients, excepte el briox, es trituren amb al turmix o batedora, fins que quedi una pasta ben fina.Es posa una capa de pasta al fons del motlle, i es va sobreposant una capa de briox, i un altre de pasta, i aixi succesivament, acabant amb una capa de briox. Es tanca sobre de la darrera capa amb el salmó que penjava del motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapat amb film transparent el tros que que queda a dalt, per tal de que es fusioni la pasta amb el brioix.
Es desmotlla i es fa la presentació que més agradi.

30min

Notes

El serveixo envoltant d'enciam iceberg, pebrots del piquillo, nous, olives negres aragoneses, i una mica de funoll marí de ss illes balears.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antoni Penya Garcia diu:
Molt fàcil de fer, molt bona presentació, barreja de gustos molt aconseguida i un plat molt celebrat pels convidats.
Gràcies, Joan.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: