Pastís de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4oo grams de salmó fumat en fulles.
- 3 llaunes de tonyina petites.
- 6 cullerades soperes de maionesa.
- 6 cogombrets petits en vinagreta.
- 3 ous durs.
- 5 brioix
6 racions
Utensilis
Motlle de plumb-cake
Turmix o batedora
Elaboració
Es folra un motlle dels de fer plumb-cake, amb les fulles de salmó fumat, per tots costats, i el fons, i deixant que penji un troç per tot el voltant del motlle.
Es talla el briox a llesques fines, no important si es trenquen.
La resta d'ingredients, excepte el briox, es trituren amb al turmix o batedora, fins que quedi una pasta ben fina.Es posa una capa de pasta al fons del motlle, i es va sobreposant una capa de briox, i un altre de pasta, i aixi succesivament, acabant amb una capa de briox. Es tanca sobre de la darrera capa amb el salmó que penjava del motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapat amb film transparent el tros que que queda a dalt, per tal de que es fusioni la pasta amb el brioix.
Es desmotlla i es fa la presentació que més agradi.
30min
Notes
El serveixo envoltant d'enciam iceberg, pebrots del piquillo, nous, olives negres aragoneses, i una mica de funoll marí de ss illes balears.
Etiquetes: Pastís de Salmó Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.