Pastís de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4oo grams de salmó fumat en fulles.
  • 3 llaunes de tonyina petites.
  • 6 cullerades soperes de maionesa.
  • 6 cogombrets petits en vinagreta.
  • 3 ous durs.
  • 5 brioix

6 racions

Utensilis

Motlle de plumb-cake
Turmix o batedora

Elaboració

Es folra un motlle dels de fer plumb-cake, amb les fulles de salmó fumat, per tots costats, i el fons, i deixant que penji un troç per tot el voltant del motlle.
Es talla el briox a llesques fines, no important si es trenquen.
La resta d'ingredients, excepte el briox, es trituren amb al turmix o batedora, fins que quedi una pasta ben fina.Es posa una capa de pasta al fons del motlle, i es va sobreposant una capa de briox, i un altre de pasta, i aixi succesivament, acabant amb una capa de briox. Es tanca sobre de la darrera capa amb el salmó que penjava del motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapat amb film transparent el tros que que queda a dalt, per tal de que es fusioni la pasta amb el brioix.
Es desmotlla i es fa la presentació que més agradi.

30min

Notes

El serveixo envoltant d'enciam iceberg, pebrots del piquillo, nous, olives negres aragoneses, i una mica de funoll marí de ss illes balears.


Recepta de cuina de Pastís de salmó
per Joan Cirera
Recepta de cuina de Pastís de salmó
per Joan Cirera
Recepta de cuina de Pastís de salmó
per Joan Cirera

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4224 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antoni Penya Garcia diu:
Molt fàcil de fer, molt bona presentació, barreja de gustos molt aconseguida i un plat molt celebrat pels convidats.
Gràcies, Joan.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: