Rap estofat al cava amb favetes babi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze supremes de rap d'uns 150 grams cadascuna
  • 200 grams de favetes babi congelades
  • Mitja ampolla de cava "brut nature"
  • Tres cullerots de fumet de peix "blanc"(el trobareu a les meves receptes)
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba tendra picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Maizena (si cal)
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el cava, el fumet de peix i deixem que arrenqui el bull.
A part, coem les favetes amb aigua i sal, fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim a la cassola juntament amb el cava i el fumet de peix.
Seguidament, afegim les supremes de rap salpebrades, fiquem el foc baix i deixem que coguin les supremes.
Un cop cuites, corregim de sal, espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: