Agenda gastronòmica
Consulta l'agenda gastronòmica de Receptes.cat
L'Espai País Valencià hem organitzat un tast de cerveses artesanals, el dijous 27 a les 20 hores a Casa Valencia (Córcega 335.
El tast consistirà en provar 5 cerveses artesanals (una mitjana cada dos persones) acompanyades d’una picadeta.
A càrrec d'Alexandra Niñerola.
Cal inscriure-s'hi prèviament.
Informació a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Caldes de Montbui celebra les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, amb música en viu i degustacions de plats, postres i licors inspirats en la fruita de temporada.
La cirera primerenca, producte típic de l'horta calderina, torna a ser l'eix de l'oferta gastronòmica i cultural de la vila termal durant el mes de juny Restaurants, fleques, pastisseries i vinoteques s'afegeixen a la celebració amb degustacions de plats, dolços i licors inspirats en la cirera També hi haurà sopars amenitzats amb concerts a càrrec de professionals de l'Escola de Música Joan Valls A més, el 16 de juny, se celebra el concurs "Cerquem el millor golafre de cireres" a Fira Botiga.
Per a tenir-ne una informació més detallada, consulteu el programa de les jornades.
Passejada per la terra del préssec
Caminada agradable i tranquil·la que transcorre entre presseguers, vinya i bosc Es parla del conreu del presseguer als costers d'Ordal i de les peculiaritats que fan d'aquesta una fruita tan especial El camí també transcorre entre marges i barraques de pedra seca, un molí d'oli iber i un antic hospital de l'Ordre dels Hospitalers.
Data: 15 de juny
Durada: 2 hores (de 10 a 12 h)
Lloc de trobada: Plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal (Subirats)
Preu: 4 € per persona (els compradors de préssec gaudiran d'un 50% de descompte) Els infants menors de 12 anys no paguen.
Taller de tast
L'activitat inclou una passejada entre vinyes i la sessió pròpiament de tast L'activitat està conduïda per l'ambientòloga i viticultora Mar Capdevila i per l'enòleg i sommelier Joan Munné, dos enamorats de la terra i del vi.
Data: 30 de juny
Temàtica: vins negres de diferents denominacions d'origen
Durada: 4 hores (de 10 a 14 h)
Lloc de trobada: Aula de Natura de Subirats a Can Rossell (Subirats)
Preu: 25 € per persona.
Cal fer reserva prèvia a través de l'a/e: info@vinimundus.com o del tel 618 367259.
Conducció: Salvador Garcia-Arbós Hi participaran una sèrie de convidats que són bons coneixedors i admiradors de l'obra homèrica Cal inscriure-s'hi prèviament
Divendres, 6 de setembre, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Llofriu, i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant Sala Gran.
Lloc de trobada: Centre Cultural Bassa Rocas (Escoles Velles) de Llofriu
Hora: 18:00
Preu: Ruta 8,00 € / Ruta + sopar 33,00 €
Descomptes: 4,00 € i 27,00 € TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Dijous, 29 d'agost, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Calella i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant de l'Hotel Sant Roc.
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Calella
Hora: 18:00
Preu: 8,00 / Ruta + sopar: 32,00
Descomptes: 4,00 i 26,00 TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Dijous, 22 d'agost, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Pals i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant del Mas Pou de Ses Garites.
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Pals
Hora: 18:00
Preu: 8,00 / Ruta + sopar: 32,00
Descomptes: 4,00 i 26,00 TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Dijous, 08 d'agost, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Calella i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant de l'Hotel Alga.
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Calella
Hora: 19:00
Preu: 8,00 / Ruta + dinar: 32,00
Descomptes: 4,00 i 26,00 TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Dijous, 1 d'agost, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Pals i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant del Mas Pou de Ses Garites.
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Pals
Hora: 19:00
Preu: 8,00 / Ruta + sopar: 32,00
Descomptes: 4,00 i 26,00 TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Dijous, 18 de juliol, veniu a fer la Ruta Josep Pla a Pals i acompanyeu-la d'un àpat de cuina tradicional empordanesa al restaurant del Mas Pou de Ses Garites.
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Pals
Hora: 19:00
Preu: 8,00 / Ruta + sopar: 32,00
Descomptes: 4,00 i 26,00 TR3SC i altres descomptes
Feu la vostra reserva: 972 30 55 77 info@fundaciojoseppla.cat
Informació a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Informació a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Informació a http://www.turismesubirats.cat/2013/06/07/comenca-el-mercat-del-pressec-dordal-2013-amb-noves-activitats
Informació a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Hi participarà la sommelier Anna Vicens Hi haurà un concert de música en viu amb Laia Vehí & Jazz de Copes Trio
Entrades De manera anticipada, al web http://www.sonsdelmon.cat i també a taquilla Preu del concert: 10 €
Maridatge amb música de jazz a càrrec de Xavi Díaz Quartet i els vins del celler Barthomeus. Xavi Díaz Quartethttp://www.youtube.com/watch?v=LUhjN3sEzBM
Hi participen diferents restaurants de Torroella de Montgrí i de l'Estartit
Taller de Gin Tonic
Taller per aprendre a preparar aquesta beguda La història i característiques de les diverses ginebres i tòniques són el primer punt clau per a la preparació d'aquesta excepcional beguda A partir d'aquí, tot és qüestió de tècnica, gust i creativitat!
Divendres 7, 20 h
Taller de sushi
Aprofundeix en la gastronomia japonesa aprenent a preparar sushi Practica les tècniques de cocció, tall i enrotllat i assaboreix les teves preparacions amb una copa de sake Preu: 40 €
Dissabte 8, 12 h
Tast de vins catalans
Amb aquesta singular cata aprèn quines són les varietats de raïm, com reconèixer i amb què maridar cada vi Preu: 28 €
Divendres 28, 20 h
De nou els vins de la Denomació d'Origen Empordà es presenten a Girona S'hi podran degustar amb tranquil·litat i sense pressa els vins de 17 cellers representatius de l'Empordà
Entrades Preu de la degustació de vins: 5 € (inclou copa i 5 tiquets)
Preu de la degustació de tapes: 5 € (inclou 5 tiquets de tapes)
La cuina de Cambrils ofereix una àmplia i rica carta de plats amb el peix blau com a principal protagonista, cuinat de mil maneres, seguint receptes tradicionals o apostant per noves creacions grastronòmiques.
Les Jornades es realitzaran des del dia 24 de maig al 2 de juny a Cambrils i del 7 al 16 de juny a l'Ametlla de Mar.
Podeu consultar més informació a l'enllaç anomenat "Peix Blau".
Hi seran representades les Denominacions d'Origen Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta
Per a tenir-ne una informació detallada, consulteu l'enllaç de la proposta Cal inscriure-s'hi prèviament
Entrades Preu: 22,50 € (IVA inclòs)
|