Saquets de verdures i gambes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Avui treballarem amb la pasta Brik, una recepta amb verdures i gambes que paga la pena.
Aquesta pasta la podeu trobar en molts supermercats o tendes delicatessen.
Qualsevol verdura que tindrem és bona, jo en aquesta ocasió he gaudit de les bondats de la carabasseta, el pebre verd i roig, i pastanaga.
Primer tallarem en daus les verdures i les passem per planxa a foc fluix uns 20 minuts, després afegirem les gambes i deixarem uns 3 minuts, afegim pebre negre i ratllem un poc de nou moscada al damunt de les verdures.
Ja tindrem preparat el nostre farcit per als saquets.
Preparem la pasta brik i al fons afegirem un poc de farina. Seguidament farcim els "saquets" amb les verdures les nugarem amb un cordellet de cuina o una rameta de julivert.
Pintem els saquets amb un ou batut amb pebre negre i sal.
Ficarem al forn fort uns 10 minuts i ja podrem gaudir del nostre saquet de verdures i gambes.
La salsa la preparem amb un brou de peix i els caps de les gambes, colem i afegim un poc de nata de cuina i deixarem reduir.
La presentació com ja podeu vorer, molt senzill i el resultat excel·lent.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se