Mató

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posa la llet a una cassola a calen-tar al foc i quan estigui a punt de bullir (note que arribar a bullir) si bull s'aparte un moment; si tire el suc de les llimones i es va movent molt a poc a poc amb una cullera de fusta i la llet s'anirà quallant; quant estigui es deixe refredar del tot i llavors ja es podrà passar per un colador ben espès; es deixe fin que a tret tota l'aigua.
Quede molt bo sI es barregem amb una mica de mel.
SI es resisteix a quallar potser que i falti una mica mes de suc de llimona això dependrà de la mida de les llimones.

15min

Notes

En la foto el motlle es un colador xino


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se