"Panna cotta"

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bullim la nata amb el sucre, la canyella i llimona. Ho apartem del foc quan arrenqui el bull.
Escalfem la llet al microones i dissolem la gelatina en la llet calenta. L'afegim a la nata
encara calenta i ho barregem bé.
Colem bé la barreja. Un cop colada podem fer servir la batedora per integrar-la bé.
Col·loquem la barreja en motlles individuals i ho refredem a la nevera un mínim de 3 hores,
aproximadament, fins que estigui ben quallada.
Ho podem servir amb un coulis de fruits vermells.

25min

Notes

No incloem en el temps el necessari de tenir a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se