"Panna cotta"
Ingredients
- 1/2 litre de nata o crema de llet espessa, de l'especial per muntar
- 200 ml de llet
- 120 gr. de sucre
- 1 pal de canyella i pela de llimona (opcional)
- 1 sobre de gelatina neutra en pols (10 gr)
Elaboració
Bullim la nata amb el sucre, la canyella i llimona. Ho apartem del foc quan arrenqui el bull.
Escalfem la llet al microones i dissolem la gelatina en la llet calenta. L'afegim a la nata
encara calenta i ho barregem bé.
Colem bé la barreja. Un cop colada podem fer servir la batedora per integrar-la bé.
Col·loquem la barreja en motlles individuals i ho refredem a la nevera un mínim de 3 hores,
aproximadament, fins que estigui ben quallada.
Ho podem servir amb un coulis de fruits vermells.
Notes
No incloem en el temps el necessari de tenir a la nevera.
Comparteix aquesta recepta: