Ous a la Mimosa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla per bullir els ous.
Un ratllador per ratllar el rovell

Elaboració

Posem els ous a bullir com a deu minuts i quan estan cuits, els treiem del foc i els deixem refredar, els pelem els partim per la meitat i els posem en una bandeja, deixarem uns quants rovells d'ous dels partits per la meitat per fer el guarniment.
Posarem els rovells d'ous esmicolats junt amb la tonyina i dues o tres cullerades de maonesa, i ho barregem tot junt i ho posem dintre de la meitat dels ous, i quan estan tots plens els hi posarem una escampada de maonesa pel damunt, agafarem el ratllador i les parts que hem deixat dels rovells d'ous i ho rallarem pel damunt dels altres ous que hem posat a la platera amb la maonesa, i per això se'ls hi diuen ous a la mimosa, és molt fàcil de fer.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se