Ous a la Mimosa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ous
  • Sal
  • 200 grams de tonyina
  • Maonesa

4 racions

Utensilis

Olla per bullir els ous.
Un ratllador per ratllar el rovell

Elaboració

Posem els ous a bullir com a deu minuts i quan estan cuits, els treiem del foc i els deixem refredar, els pelem els partim per la meitat i els posem en una bandeja, deixarem uns quants rovells d'ous dels partits per la meitat per fer el guarniment.
Posarem els rovells d'ous esmicolats junt amb la tonyina i dues o tres cullerades de maonesa, i ho barregem tot junt i ho posem dintre de la meitat dels ous, i quan estan tots plens els hi posarem una escampada de maonesa pel damunt, agafarem el ratllador i les parts que hem deixat dels rovells d'ous i ho rallarem pel damunt dels altres ous que hem posat a la platera amb la maonesa, i per això se'ls hi diuen ous a la mimosa, és molt fàcil de fer.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: