Taronges amb mel i nata

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de servir o plats de postre individuals.

Elaboració

Tallarem les taronges en rodanxes. Les posarem en una safata de servir o en plats individuals.
Posarem a sobre una mica de mel.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de menjar-les.
Finalment, muntarem la nata i la posarem per sobre en el moment de servir-les, amb les nous i una fulleta de menta per adornar.

10min

Notes

Podem acompanyar el plat amb triangles de neula, i les fulletes de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se