Pastis d'espinacs i salmó
Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400gr. d'espinacs congelats
- 400ml. de nata liquida
- 4 filets de salmó fresc
- 5 ous
- 1llimona
- Sal i pebre
Elaboració
Salpebrem el salmó. Deixarem descongelar els espinacs; quant estiguin ben escorreguts, els passarem per la batedora junt amb la nata, els ous,la sal i el pebre, fins que hens quedi un puré fi.
Untarem un motlle allargat amb mantega; hi posarem una tercera part del puré, damunt el salmó, un altre sostre de puré i un altre vegada la resta del salmó,per finalitzar amb una ultima capa de puré.
Coure el forn el bany maria durant 40 minuts. Desmot-llar i servi fred acompanyar-lo amb una salsa rosa.
Notes
La foto es d'una revista. Peró jo le fet i quede molt bonic, i es bo.
Comparteix aquesta recepta: