Sopa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella, es salten els fredolics amb la mantega.
Se'n reserva la majoria i es posa a bullir la resta, en una olla, amb aigua i la farigola.
Quan ha fet una bona bullida, es treu el brot de farigola i es bat la sopa amb un batedor elèctric, fins que els bolets quedin ben triturats.
Llavors si posa la resta de bolets, el pa sec, les ametlles, pelades i picades al morter, i la sal.
Quan el pa hagi revingut, s'hi tira l'ou trencat i, acte seguit, es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.

Notes

Es poden utilitzar fredolics, que és la forma original, o qualsevol barreja de bolets, frescos o conservats al natural. També es pot usar, en comptes d'aigua clara, l'aigua de bullir-los quan se'n fa la conserva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se