Croquetes de pollastre rostit

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Per a l'arrebossat: farina, ou i pa ratllat (per aquest ordre)
Primer fem la bexamel: Posem oli o mantega en una paella a foc viu (5 cullerades). Un cop calent hi afegim una mica de ceba ratllada i la daurem, a continuació hi tirem 4 cullerades soperes de farina i ho remenem ràpid que no es facin gromulls. Quan estigui tot destfet, hi tirem la llet poc a poc i de manera constant mentres anem remenant la farina. Quan tinguem la barreja amb aspecte de farinetes, ja està al punt. S'hi afegeix una mica de sal i nou moscada.
Deixarem refredar la beixamel fins que quedi molt espesa.
A part, trinxem el pollastre amb els dits o amb el minipimer (depenent si ens agrada trobar trossets de carn o no)
Per fer les formes de les croquetes posarem el pollastre trinxat en un bol i hi afegirem poc a poc la beixamel, vigilant que quedi una massa prou espesa com perquè agafi forma.
Quan tinguem les croquetes fetes les passarem per farina, ou i finalment pa ratllat (en aquest ordre).
I ja es podran posar a coure a la paella que previament haurem escalfat amb molt oli i a molta temperatura. Perquè estiguin al punt només haurem de rossejar-les per fora i vigilar q no estiguin massa estona al foc.

20min

Notes

No he contat el temps de rostir el pollastre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se