Conill amb salsa fosca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu un cassó al foc amb el vi i les prunes a escalfar.
Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una cassola. Quan estigui daurada retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada al minipimer, continuar la cocció a foc suau uns 30 minuts, remeneu-ho de tant en tant.
Tritureu les prunes amb el vi i aboqueu-les damunt del conill.
Afegiu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho coure uns 15 minuts més amb la cassola tapada.
Poseu-lo en una safata de servir

1h

Notes

Quan es fan plats amb salsa, es millor passar la ceba per la batedora, queda més fina la salsa i no es nota la ceba.
No poseu-hi més prunes perquè quedaria massa dolç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se