Conill amb salsa fosca

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 150 g de cansalada
  • 1 ceba grossa
  • 8 prunes seques sense pinyol
  • 1/4 de litre de vi blanc
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Poseu un cassó al foc amb el vi i les prunes a escalfar.
Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una cassola. Quan estigui daurada retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada al minipimer, continuar la cocció a foc suau uns 30 minuts, remeneu-ho de tant en tant.
Tritureu les prunes amb el vi i aboqueu-les damunt del conill.
Afegiu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho coure uns 15 minuts més amb la cassola tapada.
Poseu-lo en una safata de servir

1h

Notes

Quan es fan plats amb salsa, es millor passar la ceba per la batedora, queda més fina la salsa i no es nota la ceba.
No poseu-hi més prunes perquè quedaria massa dolç.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!