Conill amb salsa fosca
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos
- 150 g de cansalada
- 1 ceba grossa
- 8 prunes seques sense pinyol
- 1/4 de litre de vi blanc
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Poseu un cassó al foc amb el vi i les prunes a escalfar.
Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una cassola. Quan estigui daurada retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada al minipimer, continuar la cocció a foc suau uns 30 minuts, remeneu-ho de tant en tant.
Tritureu les prunes amb el vi i aboqueu-les damunt del conill.
Afegiu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho coure uns 15 minuts més amb la cassola tapada.
Poseu-lo en una safata de servir
1h
Notes
Quan es fan plats amb salsa, es millor passar la ceba per la batedora, queda més fina la salsa i no es nota la ceba.
No poseu-hi més prunes perquè quedaria massa dolç.
Etiquetes:
Guisats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.