Pastís de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Motlle de plumb-cake
Turmix o batedora

Elaboració

Es folra un motlle dels de fer plumb-cake, amb les fulles de salmó fumat, per tots costats, i el fons, i deixant que penji un troç per tot el voltant del motlle.
Es talla el briox a llesques fines, no important si es trenquen.
La resta d'ingredients, excepte el briox, es trituren amb al turmix o batedora, fins que quedi una pasta ben fina.Es posa una capa de pasta al fons del motlle, i es va sobreposant una capa de briox, i un altre de pasta, i aixi succesivament, acabant amb una capa de briox. Es tanca sobre de la darrera capa amb el salmó que penjava del motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapat amb film transparent el tros que que queda a dalt, per tal de que es fusioni la pasta amb el brioix.
Es desmotlla i es fa la presentació que més agradi.

30min

Notes

El serveixo envoltant d'enciam iceberg, pebrots del piquillo, nous, olives negres aragoneses, i una mica de funoll marí de ss illes balears.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se