Pebrots del piquillo farcits de tonyina i gambes

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu la ceba, piqueu-la i daureu-la en una cassola amb els alls durant uns 5 minuts.
Netegeu els xampinyons i piqueu-los ben petits. Incorporeu-los a la cassola junt amb la tonyina escorreguda i esmicolada, deixeu-jo coure uns 5 minuts més. Afegiu-hi les gambes picades petites, poseu-hi la farina, salpebreu-ho, deixeu-ho coure uns minuts més sense deixar de remenar.
Aboqueu-hi el vi, deixeu-ho evaporar l'alcohol i poseu-hi la crema de llet, continueu la cocció fins que la preparació espessi.
Omplir els pebrots amb la pasta preparada. Col·loqueu-los en una safata de forn i escalfeu-los durant 5 minuts.
Feu una beixamel amb una mica d'oli, 1 cullerada de farina i crema de llet. Aboqueu-ho damunt dels pebrots.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se