Llenguados a la taronja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treure la pell d'una taronja, treure-li una mica la part blanca (que és més amarga) i tallar-la en juliana. La taronja que hem pelat tallar-la en rodanxes (2 per persona)i reservar. Fer suc amb la resta de taronges. Posar un cassó al foc amb una cullerada de mantega, quan s'hagi desfet afegir-hi el suc de taronja, les ametlles i la pell de taronja tallada en juliana. Deixar reduïr una mica.
Salpebrar el peix, passar-lo per farina i fregirlo (amb molt poc oli).
Posar el peix en una safata que pugui anar al forn i tirar-li per sobre la salsa de taronja, deixar que es dori una mica.
Passar per una paella amb un xic de mantega les rodanxes de taronja que haviem reservat, fins que estiguin dauradetes.

30min

Notes

Presentar el plat amb el peix, la salsa per sobre i al costat les dues rodanxes de taronja.
La barreja del gust del llenguado amb la taronja és molt bona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se