Pastís de carbasso- 2

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Talleu les cebes petites i ratlleu les pastanagues. Tot seguit, ho fregiu amb oli en una paella. Els carbassons els talleu a rodanxes no gaire primes i, quam la ceba s'hagi enrossit una mica tireu-hi els carbassons i deixeu-ho que tot plegat cogui uns 15 minuts.
Seoareu unes quantes rodanxes de carbassó i les poseu a la base del motlle per guarnir el pastís, de manera que quan el desenmotlleu en quedin les rodanxes a sobre en forma de corona.
Mentres, tritureu conjuntament la resta de carbassons, la ceba, les pastanagues, el formatge, els ous, el julivert picat i un pols de pebre.
Feu una salsa beixamel espessa i la barregeu amb la mescla anterior; amb la pasta que obtingueu, ompliu el motlle, preferenment en forma de corona.
Finalment, poseu el motlle al bany maría al forn durant 45 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui una mica fred.
Aquest plat es menja calent i es pot decorar amb tomàquet i pastanaga ratllada

1h 15min

Notes

Al banya María acostuma a ser de 160 a 170ºC, i l'agua no te que bullir, per aixó les coccions son més llargues


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se