Troncs de bledes amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talleu les bledes a l'alçada de les fulles i les guardeu per a fer un altre plat.
Netegeu ben bé els troncs, els hi treieu els fils i el tel i els talleu a una mida d'uns deu centímetres. Si veieu que els troncs són massa amples, els talleu per la meitat. Els poseu a fer al vapor fins que veieu que estan al dente.
Poseu mantega en el fons d'una safata per al forn i aboqueu els troncs de les bledes fetes al vapor i li poseu una mica de sal i el pebre negre.
Talleu la ceba a daus i la confiteu en una paella amb la cullerada d'oli d'oliva.
Feu la beixamel tradicional afegint-li la ceba confitada.
Cobriu els troncs de les bledes amb la beixamel i li poseu el formatge ratllat que ho cubreixi tot.
Enfornar a 180 graus uns deu minuts i gratineu fins que quedi el formatge daurat.
Ja ho podeu servir. Bon profit!!!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se