Pastís de Ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa:

Coberta:

Bany de la coberta:

8 racions

Elaboració

Massa:

Barreja la farina i la sal, afegeix la mantega, i barreja finament esmicolant amb les mans.
Afegeix l’aigua i el vinagre, junts per formar una massa, no sa de pastar. Embolica en paper transparent de cuina i refrigera 1 hora. Passada, l'ora, estira la massa i col·loca sobre la safata greixada

Coberta:

Fregeix la ceba en la mantega calenta, agrega el sucre i cuina breument, salpebra i deixar refredar.
Distribueix les cebes sobre la massa.

Bany de la coberta:

Barreja bé tots els ingredients del bany per la coberta i aboca sobre les cebes.
Col·loca en la meitat inferior del forn escalfat a 220 graus i cou de 30 a 35 minuts.
Abans de servir, talla en trossos i decora amb el romaní.
Es pot, si t’agrada, afegir 100 g de cansalada tallada a daus cuinada al teu gust, el romaní es pot, substituí per farigola o una barreja d'herbes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se