Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per a la salsa: pelem els gambots i posem els caps i les closques a sofregir en una cassola, els xafem amb una maça de morter perquè traguen tot el suc, hi posem un poc de sal i quan canvien de color hi afegim el conyac i ho flamegem. Quan s’apague el foc, hi aboquem un got d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts. Colem el resultat prement bé per a treure'n tot el suc.
A banda, sofregim una ceba i un all picats finament, i quan tinga un color daurat, hi incorporem el rap tallat en daus i els gambots pelats i, seguidament la nata líquida i el suc dels gambots. Barregem tot el conjunt per formar la salsa.
Bullim els espaguetis negres al dente i els servim amb aquesta salsa que té un gust de marisc impressionant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se