Lluç a l'estil gitano

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de lluç a rodanxes o filets (prèviament congelat durant al menys 24 hores per a evitar risc d'anisakis)
  • 1 gra d'all
  • Un terç de ceba
  • 1 tomàquet
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
  • Farina

2 racions

Elaboració

1. Comencem enfarinant el lluç i fregint-lo en una paella amb oli ben calent fins que es dauri. Un cop daurat el reservem en una cassola.
2. A la mateixa paella amb l'oli del lluç, posem a sofregir l'all i la ceba picats i el tomàquet pelat i trossejat, salpebrem amb sal i pebre.
3. Quan tinguem el sofregit, hi afegim un terç de copeta d'aigua tèbia tot abocant-la a la cassola damunt del peix. Posem a coure a foc molt lent 15 minuts.
4. Treiem el lluç de la cassola amb cura perquè no es desfaci i el servim amb la seva salsa pel damunt.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: