Lluç a l'estil gitano
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams de lluç a rodanxes o filets (prèviament congelat durant al menys 24 hores per a evitar risc d'anisakis)
- 1 gra d'all
- Un terç de ceba
- 1 tomàquet
- Oli
- Pebre
- Sal
- Farina
2 racions
Elaboració
1. Comencem enfarinant el lluç i fregint-lo en una paella amb oli ben calent fins que es dauri. Un cop daurat el reservem en una cassola.
2. A la mateixa paella amb l'oli del lluç, posem a sofregir l'all i la ceba picats i el tomàquet pelat i trossejat, salpebrem amb sal i pebre.
3. Quan tinguem el sofregit, hi afegim un terç de copeta d'aigua tèbia tot abocant-la a la cassola damunt del peix. Posem a coure a foc molt lent 15 minuts.
4. Treiem el lluç de la cassola amb cura perquè no es desfaci i el servim amb la seva salsa pel damunt.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!