Sípia amb mandonguilles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies grosses.
  • Dues cebes grosses tendres.
  • Tres patates mitjanetes.
  • Dues tomaques madures i dolces.
  • 200 grams de llonganissa fresca.
  • Un rovell d'ou..
  • Una mica de pa ratllat.
  • Un raget de llet.
  • Un gra d'all.
  • Oli d'oliva verge, i sal.
  • Un grapat d'ametlles torrades i avellanes (de casa)
  • Un grapadet de pèsols.

6 racions

Utensilis

Cassola, picadora i batidora manual.

Elaboració

Posarem la sípia al foc, a trossets, i deixarem que es begui el seu suc. La reservarem.
A la mateixa cassola, posarem oli, i hi rossejarem (poc) les cebes a trossets petitons.
Escalivarem les tomaques, i les afegirem al sofregit.
Prepararem les pilotetes amb la llonganissa, el pa mullat amb llet i el rovell d'ou.Farem les pilotetes barrejades amb una mica de sípia passada per la picadora, i les reservarem.
Farem una picada amb les avellanes, les ametlles, un gra d'all i una mica d'aigua,(amb batidora manual)
Posarem a la cassola amb la ceba sofregida i la tomaca les pilotetes, la sípia, la picada, les patates a trossets no massa petits, i una mica d'aigua. Deixarem que bulli a foc lent, fins que la sípia sigui ben toveta.
Afegirem a última hora els pèsols, i deixarem que bulli una eston més.
Rectificarem de sal, i ja ho podem servir.

1h

Notes

És un plat excel.lent, i no massa difícil de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5038 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: