Estofat de Salmó, amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de Salmó, fresc
  • Un pot, de polpa de pebrots xoricers
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Un pebrot verd
  • Sofregit de tomàquet,( està en les meves receptes)
  • Fumet de peix,( està en les meves receptes)
  • Ví blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sis patates grosses, pelades, trencades,( no tallades)

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem el Salmó, l'hi traiem les espines que pugui tenir, el tallem a tacs regulars, i el reservem. Tot seguit, pelem i trossejem les patates, i les deixem en aigua, fins el moment de fer-les servir.
A continuació, en una cassola amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, el pebrot verd picolat, els alls pelats, i les dues fulles de llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomàquet, i dues cullerades soperes, de polpa de pebrots xoricers, i un raig de ví blanc. Tot seguit, afegim la quantitat de fumet que necessitem per coure el Salmó, i les patates, ho corregim de sal, i deixem que cogui, fins que és cuit. Tot seguit, retirem el llorer, i ho passem per la batedora elèctrica, i ho colem amb el colador xinès, passant-ho a la cassola on farem l'estofat.
Quan ja torni a arrencar el bull, afegim les patates, i quan siguin mig cuites, afegim el Salmó, corregim de sal, ( si cal), i ja ho podrem servir en la mateixa cassola. Penseu que el Salmó, ha de quedar melós, i no massa cuit. !! bon profit !!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: