Rectangular de Pasta de Full amb Trufa pastelera

Ingredients

Per a la Trufa Pastelera:

  • 1000 ml de nata per muntar
  • 300 grams de xocolata fondant
  • 150 grams de sucre

Per la pasta de full:

  • 1 rectangular de pasta de full.

5 racions

Utensilis

Batedora de barilles , manega pastelera

Elaboració

Primer de tot farem la trufa: posarem la nata i el sucre dins d'un bol i el posarem al foc a mitja densitat fins que arranqui el bull,mentre trossejarem la xocolata a trosets petits, quant hagi arrencat el bull la nata retirarem del foc e introduirem la xocolata perquè es fongui, un cop hagi fos la xocolata la tornarem a posar a foc mig fins que torni ha arrencar el bull, deixarem reposar perquè es temperi hi la posarem dintre d'un bol metàl·lic o de ceràmica a dintre de la nevera durant 24 hores, passades aquestes hores, farem la pasta de full al forn on ven estirada en la bandeja del forn la punxarem amb una forquilla al mig perquè a l'hora de coure no s'infli també del mig o be ens podem ajudar amb uns quants cigrons crus així no s'aixecarà, seguidament pintarem als voltants de la pasta amb un ou batut i el posarem al forn a 200ºC fins que estigui del tot ros, la traurem del forn i la deixarem reposar, mentre reposa muntarem la trufa com si de nata es tractes amb l'ajuda d'unes barilles elèctriques o d'una batedora, un cop muntada la trufa agafarem la manega pastelera i ens posarem a omplir el rectangle de pasta de full.

1h

Notes

cal fer primer la trufa i deixar-la reposar unes 24 hores, entre fer la trufa i fer la pasta de full es tarda aproximadament uns 45/60 minuts, entre tot.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1551 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: